Art El Molí Cursets Exposició Monogràfics Contacte

Els Nostres Cursos:

1- Curs de Art Manuals per Adults.

2- Curs de Manualitats per Nens.

3- Curs de Dibuix i Pintura per Adults.

4- Curs de Dibuix i Pintura per Nens.

5- Curs de Tiffany.

 

Curs d'Arts Manuals per adults

El curs d'Arts Manuals per Adults va dirigit a tot tipus de persones, tan per inexperts en el tema, com per a profesionals. Si vostè vol apendre un hobby creatiu, didactic i que desenvolupa la creativitat aquest es el seu curs. Si el que vol es apendre es a fer objectes decoratius per a la seva llar o per regalar a les seves amistats,aquest es el seu curs. Si el que vol es passar-ho bé i coneixer gent nova mentre fa coses amb les mans,aquest es el seu curs.

En Aquest curs pot apendre diferents tècniques del món de les manualitats i les arts aplicades, tècniques de tota la vida i tambè les més actuals i modernes.

Els notres cursos són reduits i personalitzats, en un ambient agradable i familiar, en el que vostè en tot moment pot elegir la técnica a seguir. Segons el seu gust i personalitat pot fer per exemple:

Decoracio en vidre
Estampacio i decoracio de roba
Decoracio de figures de guix, marmolina i ceràmica
Modelatge de ceràmica
Tenyit i decoració de fusta
Quadres amb Textures
Repujats de Metalls: Estany,Coure
Pirograbat
Decoupage
Dissenys de bijuteria
Quadres amb flor seca
Modelatge de porcel·lana rusa
Dorats i policromats
Decapats
Restauració de mobles
Estampació de seda
Decoració de Nadal
Pintar un pessebre
Sorres creatives. etc...

 

 

Curs de Manualitats per nens

El curs de Manualitats va dirigit a tots els nens i nenes de 3 a 15 anys, que vulguin passar-ho molt bé experimentant i jugant amb materials nous, diferents, per aumentar la seva creativitat i imaginació, treballant amb les seves mans descobreixen que poden fer coses boniques que serveixen per a decorar o que són útils per a la llar.

Per a ells és molt bonic regalar a un familiar o amic quelcon que han fet amb les seves mans. Aprenent técniques noves o de tota la vida com per exemple:

Modelatge de Fang
Decoració de Roba
Tenyit de Fusta
Repujats de Metalls: Estany,Coure
Decoració de Guix, Marmolina
Decoració de Ceràmica
Quadres amb Textures
Decoració de Nadal
Sorres decoratives
Decoupage
Pintar un pessebre
Decoració de Samarretes
etc...
 

Curs de Dibuix i Pintura per adults

El curs de Dibuix i Pintura va dirigit a totes les persones, tant per iniciació com per avançats amb coneixements d'Art.

En els nostres cursos de Dibuix i Pintura es pot apendre coneixements de Llàpis, Carbonet, Sanguina, Pastel, Aquarel·la, Acrylic, olis, etc..., o aprofundir en una de les técniques i el que es més importatnt es que l'alumne s'ho passa molt bé, mentres aprent i pinta un quadre que podrà penjar despres a casa seva.

L'Art de pintar es molt creativa i omple molt. Un se sent realitzat i bé siguent una teràpia estupenda per treure l'estress del dia a dia.

 

Curs de Dibuix i Pintura per nens

En el curs de Dibuix i Pintura els nens i nenes aprenen creativitat i despertent la seva imaginació artística podent expressar el que sentent mentres pintent.

Aprenen a diferenciar i utilitzar els diferents materials tant de suport com de pintures.

Coneixent les técniques en les que van pintar els grans pintors de l'historia: Els Olis, Acrilics, Aquarel·les, Cretes, Pastels, Carbonets, Llapis Carbó, etc...

 

Curs de Tiffany.

Per cometaris sobre el web Pulsar aqui