Termini de Lliurament

El lliurament dels paquets es realitzarà en 1-2 Dias, per peninsula (Espanya i Portugal). 2-3 Dies Balears. Per Zona Comunitat Europea, France 2 Dies, Belgium, Germany, Italy, Luxemburg, Netherlands 3 Dias, Àustria, Czech Republic, Denmark, Hungary, poland 4 Dies. Sempre després de la sortida del nostre magatzem.

Si són d'un altre país o destinació diferent i volen realitzar alguna comanda, contacteu amb nosaltres per e-mail atencioncliente@artmoli.com (Ceuta, Melilla, Illes Canàries, Andorra).

Despeses d'enviament

Les despeses d'enviament es calculen per l'aplicació depenent de la mida, pes i destinació. Des 4,95 IVA inclòs.

Preus

Els preus mostrats a la pàgina web són amb IVA inclòs.

Per poder validar una comanda l'import ha de ser superior a 20 € impostos inclosos.

Devolucions

El client disposa de 14 dies per canvi o devolució. Consultar l'apartat de devolucions per conèixer les condicions i metodologia per gestionar un canvi o devolució.

Formes de pagament

El pagament es podrà realitzar mitjançant:

-Targeta de crèdit o dèbit.

-Prepago per transferència bancària.

Incidències en transport

Si en el moment de la recepció del paquet, vostè observa un cop en l'embalatge, no accepti el paquet. Si ho accepta faci constar, en les observacions de l'agència de transports, l'estat en què recepciona aquest paquet.

A continuació, realitzi una fotografia a la part afectada i obriu el paquet. Si el material que conté en el seu interior ha sofert un deteriorament, poseu-vos en contacte amb nosaltres atencioncliente@artmoli.com indicant la incidència i adjuntant la fotografia realitzada.